Xplora Innovatielab

Denk mee over de Xplora-inrichting

23 januari 2015

Dit jaar start Avans Hogeschool met de verbouwing van Xplora in Breda, Tilburg en Den Bosch.
Om van de nieuwe Xplora's een inspirerende werkplek te maken verzamelt Avans graag jouw ideeën.

• Hoe zie jij als student of medewerker het ideale studeren en samenwerken op Avans Hogeschool?
  • Wat draagt volgens jou bij aan een inspirerende en werkbare leeromgeving?

Deel het met ons via het online prikbord

Een selectie van deze ideeën zal worden meegenomen in de herinrichtingsplannen voor Xplora.

Het online prikbord voor Xplora Den Bosch en Breda. Dubbelklik om iets toe te voegen.

Herinrichting Xplora

De grote Xplora’s in Breda, Tilburg en Den Bosch worden de komende jaren ingrijpend veranderd. Deze ruimtes zijn rond 2007 ingericht. De inzichten over onderwijs en leren, samenwerken en het gebruik van bronnen zijn geëvolueerd. En dat vraagt om aanpassingen.

Ook de nieuwe onderwijsvisie van Avans Hogeschool geeft een kader voor de herinrichting.

Met de verbouwing wordt tegelijk een aantal knelpunten met het klimaat opgelost. Xplora Den Bosch krijgt net als Breda een Innovatielab.

Het online prikbord voor Tilburg. Dubbelklik om iets toe te voegen.

Laatst bijgewerkt op 3 februari 2015.