Xplora Innovatielab

Xplora Innovatielab

Het Xplora Innovatielab is een multifunctionele plek waar docenten ervaring kunnen opdoen met de inzet van ICT en digitale didactiek. Als de ruimte niet in gebruik is voor onderwijs of scholing zijn de werkplekken vrij beschikbaar voor studenten en docenten.

Fantastisch omdat het anders is!

"Alleen de opzet leidt al tot ander gedrag: er is van alles te zien, er is veel beweging, er lopen gewoon mensen tijdens de les door de ruimte, tools zijn toch makkelijker beschikbaar en, vooral, je gaat je als docent anders gedragen. Ik leer in die ruimte iedere keer weer dat het gaat om inspireren en partnership op de eerste plaats. De fysieke opstelling is bijna nog belangrijker dan allerlei tools. De klaslokalen zijn vergeleken hiermee echte legbatterijen."

Herman van Blitterswijk, docent

Foto Beeldveld / Wilfried Scholtes

Nieuws op Pierre Gorissen blog

Schokkende video van Obama opgedoken!

You won't believe what Obama says in this video pic.twitter.com/n2KloCdF2G — BuzzFeed (@BuzzFeed) April 17, 2018 Ja, natuurlijk is het nep! En ja, er zijn altijd mensen die zeggen “hoor je toch meteen”. Nou, ik vind dat nog best wel meevallen. Of tegenvallen. Want de achterliggende technologie zal alleen nog maar beter worden. En dan wordt bepalen wat echt is nog wat moeilijker.
...

Lees meer... 17 april 2018
Laatst bijgewerkt op 19 maart 2018.